Wat wij bieden

Bent u het professionele intermediair met stevige wortels in het regionale werkgebied? Het intermediair dat zijn klanten persoonlijk kent en koestert? En streeft naar totaalrelaties? Dan bent u bij de Waerdse aan het juiste adres.

Hoe u met ons wilt samenwerken bepaalt uzelf: u kunt uw huidige administratieve infrastructuur intact laten en alleen gebruik maken van ons extranet. U kunt een complete ANVA module van ons afnemen en uw volledige administratie laten lopen via de Waerdse. U kunt er ook voor kiezen om een gedeelte van uw werkzaamheden aan ons uit te besteden zoals telefoonopvang, maandelijkse prolongatie en het controleren van de rekening courant.

U krijgt uiteraard een private label van ons: alle uitingen gebeuren onder uw logo en look and feel. Al dan niet digitaal.

De Waerdse is actief op het gebied van particuliere en zakelijke schadeverzekeringen en voert daarin een eigen koers: met een eigen product met uitstekende polisvoorwaarden en zeer concurrerende premies.

Door de kleinschaligheid  en de Service Level Agreements  bent u verzekerd van persoonlijke aandacht en een snelle afhandeling van schades en polisopmaak.

Kortom: kiest u voor de Waerdse dan kiest u voor maatwerk, gemak en een uitstekende concurrentiepositie.